{description}

Inför sommarteaterbesöket

Inför sommarteaterbesöket

Parkering

På Medlefors häsnvisar vi er att parkera på den stora parkeringen framför folkhögskolan. Motorfordon är förbjudna i parken, men undantag görs för funktionshindrade, som behöver transport till bron som leder till spelplatsen.

Vi spelar i alla väder!
Vårt mål är att genomföra föreställningarna i alla väder.Ta med regnkläder om det regnar, dock ej paraplyer som skymmer sikten för andra i publiken.

Klädsel

Det finns som bekant inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Ta gärna med extrakläder för det kan bli kyligt vid kvällsföreställningarna. ”Lager på lager” är att rekommendera. En hatt/keps och solglasögon kan vara skönt vid gassande sol.

Sittplatser

Publiken sitter i en stor läktare med stolar. Stolarna saknar dynor men är bekväma och höga i ryggen. Sittplatserna är numrerade och du har din angivna plats skrivet på din biljett. Ett bra tips är att ta med ett sittunderlag eller en stolsdyna. En filt kan vara bekvämt att krypa in i eller använda som picknickunderlag vid pausfikat.

Tillgänglighet

Åtta rullstolsplatser finns på varje föreställning.
Vi kan erbjuda hörselslinga vid varje föreställning. Kontakta tekniker på plats vid föreställningen. Syntolkning måste beställas i förväg. Kontakta oss för mer information.

Fika

Det blir en paus på 20 min mitt i föreställningen. Fikaförsäljning sker då utomhus av Medlefors Folkhögskola och Konferens. De serverar kaffe, te, saft, fikabröd till rimliga priser. De tar både kontanter och kort. Köp gärna din fikabiljett innan föreställningen börjar så slipper du köa i pausen.

Toaletter

Det finns toaletter (bajamajjor) vid gångvägen in mot spelplatsen.

SPELPLATSEN

Youtube{description}

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.