{description}

Kreativitetslyftet

Workshop för företag och personalgrupper!

Nu har ni möjlighet att tillsammans med UngHästen förena nytta med nöje, utveckla er arbetsgrupp, skapa ökad kreativitet, bättre kommunikation och större flexibilitet.

Improvisationsteater passar bra som teambuilding, är lärorikt, ger insikter och verktyg som alla kan använda i sin vardag. Dessutom kommer ni att ha roligt tillsammans. Det finns forskning som visar på mycket goda effekter vad gäller kreativitet och samarbete i ett arbetslag eller chefsgrupp.

”Improvisationsteater är kanske det mest effektiva sättet för att få snurr på idéerna och samarbetet i ett arbetslag eller ett chefsteam. Det visar en ny studie som inom kort publiceras vid Lunds universitet. Enligt resultaten ökar nämligen kreativiteten i gruppen med nästan en tredjedel, när medarbetarna spelar improvisationsteater tillsammans.” (Organisationspsykolog Samuel West. SvD 27/11 2014)

Kreativitetslyftet anpassas efter era behov och kan vara allt mellan att vi träffas 2 timmar en gång eller att vi träffas en gång i veckan resten av livet.

”Tack för en helt fantastisk upplevelse, vi blev alla väldigt glada och nöjda över er workshop, och vi kommer att minnas detta en lång tid framöver!!” – Göran Hörnelid, Umeå Energi

Kontakt: David Åkerlund
070-2932488