kvinnor

Kvinnor – en stört skön monolog

I lunchföreställningen möter vi två kvinnor i olika livssituationer. De kämpar med kvinnorollen, slåss för sina identiteter, vägrar bli en del av ett samhälle som osynliggör dem. Allt förankrat i en samtid fylld av #metoo, hbtq-frågor, stress och funderingar kring hur tusan en ska bete sig för att kunna leva ett vanligt, simpelt liv i manssamhället utan att gå sönder.

Kvällsföreställningen ges som helaftonsföreställning (2 timmar) utan extra kostnad, dvs till vanliga Efter-Jobbet-priset.

Kvinnor på gränsen till… vadå? Fyra skruvade monologer om kvinnoliv i dagens Sverige. Argt, uppkäftigt och svidande humoristisk, för både kvinnor och män!
Kom och njut av Sofia Andersson i denna helaftonsföreställning torsdag 11/4 på Västerbottensteatern i Skellefteå!
Mat serveras från kl. 17.30. Föreställningen börjar kl. 18.00 och är slut 20.00. (Två akter om 50 min vardera inklusive 20 min paus.)

Fyra kvinnor, fyra perspektiv. I pjäsen möter vi fyra kvinnor i olika livssituationer. De kämpar med kvinnorollen, slåss för sina identiteter, vägrar bli en del av ett samhälle som osynliggör dem. Fyra människor. Mödrar, fruar, singlar, älskade eller bortvalda, uppgivna eller uppkäftiga. Allt förankrat i en samtid fylld av #metoo, hbtq-frågor, stress och funderingar kring hur tusan en ska bete sig för att kunna leva ett vanligt, simpelt liv i manssamhället utan att gå sönder.

Medverkande: Sofia Andersson
Manus: Martin Lindberg i samråd med Sofia Andersson
Regi: Martin Lindberg
Scenografi och kostym: Caroline Romare
Teknisk samordnare: Jan Boholm
Affisch, foto & layout: Kerstin Stickler
Producent: Malin Berglund

Skellefteå 11-12/4

Biljetter