{description}

Improsoppa med UngHästen

En naturlig blandning av fond, buljong och svårbestämda bitar av kött, både i soppan och på scenen.

Soppa är en maträtt bestående huvudsakligen av vätska, samt däri lösta smak-, närings- och konsistensämnen. Soppor kan även innehålla bitar av i soppan kokade fasta födoämnen i varierande storlekar. Beroende på konsistens och sammansättning kan soppor förtäras som: förrätt, huvudrätt eller dessert.
Innehållet på scenen skulle kunna beskrivas på samma sätt – När UngHästen improviserar kan vad som helst hända!

Av och med UngHästen

Skellefteå 2-3 mars

Soppa: to 2/3 & fr 3/3 kl. 12:00 Krämig fisksoppa med ekologisk tomat, lax och sej samt Kusmarkspotatis
Efterjobbet: to 2/3 kl. 18:00 Boeuf Bourgignon på KRAV-nötkött från Renbergsvattnet med champinjoner, kokt Kusmarkspotatis och grönsallad

Improsoppa med UngHästen
02/03, 12:00
Skellefteå, Västerbottensteatern
Improsoppa med UngHästen
02/03, 18:00
Skellefteå, Västerbottensteatern
Improsoppa med UngHästen
03/03, 12:00
Skellefteå, Västerbottensteatern