{description}

Sista tangon i Svedala

Sara Lindh och Niklas Franssons har nått stora framgångar hos både publik och press med föreställningarna Telegram från ett längtande hjärta och Kärleken, döden och en slät kopp kaffe. Nu fortsätter duon att resa runt i en smutsig gammal Volvo med sina humoristiska, tröstande och kärleksfulla hyllningar till livet.

Med en god portion humor, och lagom mycket allvar tar föreställningen upp livets stora och små frågor. Texterna handlar om ung förälskelse och gammal kärlek, om sköra drömmar av porslin och hur man fångar en solkatt, om att växa upp och om kampen att hitta sin identitet, om svartsjuka och om att vilja vara någon man inte är, om att åldras och fortsätta älska trots att håret blir grått. Som alltid bjuder duon på bitterljuva minnen, vardagliga trivialiteter och kärva visdomsord om hur man får syn på det vackra i livet.

Sånger är hämtade ur bl.a. Eartha Kitts, Ray Charles och Betty Carters, Roberta Flacks, Jacques Brels, Björn Ulvaeus, Cornelis Wreesvijks och George Gershwins repertoar.

Skellefteå 9 – 10 november

Soppa: tor 9 nov kl. 12:00, mat serveras från 11:30
Efterjobbet: tor 9 nov kl. 18:00, mat serveras från 17:15
Soppa: fre 10 nov kl. 12:00, mat serveras från 11:30

Sista tangon i Svedala
09/11, 12:00
Skellefteå, Västerbottensteatern
Sista tangon i Svedala
09/11, 18:00
Skellefteå, Västerbottensteatern
Sista tangon i Svedala
10/11, 12:00
Skellefteå, Västerbottensteatern