{description}

Personalutveckling

Ett nytt sätt att utveckla personal, komma vidare i förändringsarbetet eller förbättra arbetsmiljön. Vi skräddarsyr efter ditt företags behov!

UngHästen erbjuder företag som vill utveckla sin personal en möjlighet till en skräddarsydd utbildning med interaktiv teater. Vi hjälper er att komma vidare i ert förändringsarbete, tex förbättra arbetsmiljön eller förbättra kommunikationen medarbetare emellan. Våra utbildningar skapar vi utifrån era specifika behov och de är ett perfekt komplement till övrigt förändringsarbete i en organisation.

När UngHästen ger en workshop hävdar vi att alla människor har fantasi och kreativitet. Improvisationsteater ger dig verktyg att hitta och använda din fantasi och din skaparkraft. Övningarna utgår från lek och improvisation samt egna upplevelser och insikter. Tillsammans provar ni helt förutsättningslöst olika tekniker för improvisation.
Workshopen är passande för teambuilding, lära känna varandra, ha roligt tillsammans och samtidigt lära nytt.
Ämnet väljer ni beroende på vad just er arbetsgrupp vill arbeta med.

UngHästen levererar inga färdiga svar utan öppnar upp för diskussion. Deltagarna inspireras att, enskilt och i grupp, själva ta ställning, komma med synpunkter och förslag på lösningar.

”Tack för en helt fantastisk upplevelse, vi blev alla väldigt glada och nöjda över er workshop, och vi kommer att minnas detta en lång tid framöver!!” Göran Hörnelid, Umeå Energi

”Ni bidrog verkligen till en bra start på dagen. Ni får säkert höra det ofta, men ni är riktigt, riktigt bra! Tack för en bra blandning av lek och allvar!” . Thomas Holmström, TR, kommunikationsbyrå.

”UngHästen guidade oss, på ett prestigelöst och lättsamt sätt, mot en kompetenshöjning inom jobbsökandets konst”
Karin Johansson, TRR Trygghetsrådet

”Vi började från ett blankt blad och skissade fram ett tema tillsammans med UngHästen. Temat tolkades och bröts ned i praktiska övningar av UngHästen så att alla, oberoende av ålder och funktion i företaget, hade en rolig och tänkvärd avslutning på konferensen. Skratten tog ny fart när Niklas och David rev av en halvtimmes improvisationsteater under middagen på kvällen”
Johan Sundelin, Verksamhetsutveckling, Fastec

Se en film från Creative Summit.

Se en film från Boliden – BSafe

Vi samarbetar bla med Stefan berg, Whyguy.

Youtube{description}