Gå direkt till textinnehållet

Afternoon tea – Tage Markusson INSTÄLLT!

Fransesca Quartey samtalar med tre före detta chefer på Västerbottensteatern. Vilka var deras största utmaningar/framgångar och finns det något de skulle ha gjort annorlunda om de vetat det de vet idag?

Samtal nr 3 med Tage Markusson, fd. teknisk chef med 39 års erfarenhet av att arbeta på teatern.

Hur är det att arbeta bakom scenen och att leda det praktiska arbetet på den tekniska avdelningen där de konstnärliga idéerna ska förverkligas i form av bygge, kostym, ljud och ljus? 

ENG: Afternoon tea and conversations with former technical director of Västerbottensteatern. Led by the theatre’s current CEO  Fransesca Quartey. In Swedish.

Smakfullt fika/afternoon tea levererat från Society Café samt kaffe/te ingår i biljettpriset. Glutenfritt och Laktosfritt alternativ finns. Detta måste bokas vid biljettköp.

Innehåll:
Tunnbrödsrulle med cream cheese, varmrökt lax, dill
Trekantsnitt med västerbottensoströra
Scones med hallonsylt och grädde
Blondie med hallon och vit choklad
Chokladcupcake

Söndag 19 april kl 15.00, Västerbottensteatern

Pris: 150 kr inkl. afternoon tea
Längd: ca 80 min

Bilder från föreställningen

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.