Gå direkt till textinnehållet

Barnlördag – Rädda världen INSTÄLLT!

Rädda världen – barnlördag

Mi och Ti föds in i världen och får syn på varandra – En bästa kompis, vad kul! Plötsligt märker de att det finns så mycket fina saker att ha att äga och älska. Mi och Ti samlar på sig mer och mer och blir så upptagna med alla fina saker att de inte ser varandra eller världen.

Rädda Världen är en rörelsebaserad föreställning och workshop om klimatet, konsumtionshets och kärlek. Genom cirkusövningar och samtal kommer barnen få fundera kring hur konsumtion påverkar vår värld och göra övningar för att stärka känslan av att tillsammans kan vi göra skillnad. Barnen får sätta ord på vad som är det viktigaste i livet enligt dem och vad de hoppas att framtiden sak bli.

Medverkande: Marina Georgescu & Matilda Kjellmor

ENG: a movement-based concept and workshop on climate, consumerism and love. Through circus exercises and conversations, children will have to think about how consumption affects our world and do exercises to strengthen the feeling that together we can make a difference. No Swedish required.

Lördag 28 mars kl. 14:00, Västerbottensteatern

Längd: 60-70 min inkl. workshop och samtal

Pris: 130 kr inkl. fika efter föreställningen

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.