Gå direkt till textinnehållet

Berättarklubb – Inställt!

Berättarklubb med vårkänslor!

INSTÄLLT: Med omtanke om publik och medverkande har vi med anledning av situationen kring Coronavirusets spridning beslutat att ställa in Berättarklubben 24 mars.

Biljetter återköpes på Skellefteå turistcenter, www.tickster.com och på plats på Västerbottensteatern, Nordlandergatan 1, Skellefteå. Möjlighet finns även att istället omboka biljetten till Tre systrar. Västerbottensteatern bjuder på mellanskillnaden.
Köpta biljetter kan även bytas in mot presentkort, kontakta Västerbottensteatern, tel 070-569 56 32 eller gör ett besök på teatern, Nordlandergatan 1 , Skellefteå.

Vi fortsätter att utveckla det uppskattade formatet Berättarklubb – en helkväll med berättarkraft, lyssnarglädje och musik.

Denna gång blandar vi sant med saga och håller oss i och kring den årstid vi befinner oss i; ljuset som återvänder, problem som tinar fram, förälskelse, och en hel del annat som uppstår i och kring våren. Dessutom får vi lyssna på Anna Sundström Lindmark och hennes vinnande bidrag i stipendietävlingen Berättarkraft.

Andra medverkande berättare med vårkänslor är bland andra Theresa Eriksson, Malin Åberg och Ottiliana Rolandsson med en fantastisk vårberättelse från USA.

Mattias Kågström är kvällens musikaliska motor och väver samman berättelserna med sång och piano.

ENG: Storytelling club – an evening full of storytelling, listening and music. In Swedish.

INSTÄLLT!

Biljetter: 150 kr, ungdom/stud 100 kr.
Längd: 2 tim
Försäljning av fika, öl, vin.
Caféet öppet 1 timme före föreställningen.

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.