Gå direkt till textinnehållet

En besvikelse i tre (två) akter

DET ENDA VI VET ÄR ATT DET INTE ALLTID BLIR SOM MAN TÄNKT SIG…

Högtflygande drömmar om att få lyfta sångfågeln i triumf, att dansa in under ballongportalen och känna livebandets musik forsa genom kroppen när du möter publikens jubel kan lätt gå i kras. Men hoppet är det sista som överger männ-iskan. Det blir säkert bättre. (Eller sämre.) Det enda vi vet är att det inte alltid blir som man tänkt sig. Livet är fullt av besvikelser, en av dem är att Improviserad Melodifestival är inställd på grund av du-vet-vad.

Vilka andra besvikelser bär du runt på? Möt de hoppfulla divor som blev lämnade kvar med sina spruckna drömmar som enda sällskap. Smaka på besvikelsen och se bitterheten i ögonen. Doppa en torr skorpa i ett glas blandsaft (för roligare än så lär det inte bli) och njut av att du inte är lika lurad av livet som de på scenen. Men bidra gärna med det som gör dig bitter och otillfredsställd. Så improviserar vi. Ingen tvingas upp på scenen! (Vi är ledsna att behöva göra er besvikna.)

ENG: High flying dreams of triumphantly walking on to the Improvised Song Contest stage can easily get shattered. But dreams die hard and hope lasts forever. and It will get better in the end. Or will it? All we know is that things don’t always turn out the way we want. Life is full of disappointments – which ones do you carry around? An improvised show about the disappoint-ments in life, one being that the annual Improvised Song Contest is cancelled due to you-know-what. Let’s revel in bitterness together!

Spelas 22, 23, 24 april kl 19:00, Stora scenen.

Coronaanpassat besök:
Vi säljer ett begränsat antal platser i cafédukning med stort avstånd mellan platserna.
Läs mer om Västerbottensteaterns coronaanpassningar här >>

Manus & Regi: UngHästen
Medverkande: Linda Gustafsson, Mattias Kågström, Niklas Larsson Lirell, David Åkerlund
Ord.pris: 350 kr inkl fika
Ung/stud: 235 kr inkl fika
Längd: 2 tim inkl paus

Biljetter släpps 20 januari
Biljettförsäljning: Tickster.com eller
Skellefteå Turistcenter, Trädgårdsgatan 7, tel. 0910-45 25 15. Öppettider: Måndag-fredag 10-18, lördag 11-15.

  1. Stora scenen, cafédukning med Corona-avstånd

    Köp Biljett
  2. Stora scenen, cafédukning med Corona-avstånd

    Köp Biljett
  3. Stora scenen, cafédukning med Corona-avstånd

    Köp Biljett
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.