Gå direkt till textinnehållet

Musik och prat med Stina Wollter

Många ville lyssna på Stina Wollter på Berättarfestivalen 2020 – allt för få fick plats. Nu kommer en ny möjlighet att lyssna till Stina i en konsert med som vanligt inspirerande och engagerande mellansnack.

Nu får vi äntligen en helkväll på Berättarfestivalen tillsammans med paret Wollter och deras kapellmästare Pecka Hammarstedt. Det blir garden songs kryddat med Stinas personliga mellansnack. Berättelser vi inte vill vara utan!!

Stina Wollter är konstnär, motvillig kroppsaktivist, författare och radiopratare med en sällsynt förmåga att lyfta de svåra frågorna. Hon är dessutom en alldeles lysande sångerska och 2018 kom hennes och maken Micke Olsson Wollters hyllade skiva ”Garden songs”. Låtarna är personliga, skönt svängiga och texterna berättar om vardag, försoning, frigörelse och kärlek.

Stina medverkar även i ett snack med Monica Lindgren. Det kommer bland annat att handla om att orka vara en förebild. Sara kulturhus fredag 22/10 kl 14.00. Fullbokat (status 13/10), eventuellt ej utlämnade biljetter vid entrén.

Foto: Ulf Johansson

Biljetter från 1 september.
Pris: 345 kr, ungdom 200 kr
Längd: 2 timmar

Arrangör: Nordiskt Berättarcentrum/Västerbottensteatern

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.