Gå direkt till textinnehållet

Ett snack med Frida Selander på Festivalklubben

Prat och musik med en personlig artist och berättare.

Under Berättarfestivalen 2018 gjorde Frida Selander stor succé med föreställningen När du går på känsla är du alltid i tid, byggd på skivan med samma titel. Recensenterna var lyriska: ”Detta album på svenska förtjänar att etablera henne som en av landets främsta artister”, som recensenten i DI Weekend skrev.

Nu är en ny platta på gång och om allt går som planerat även en ny föreställning med premiär på Berättarfestivalen 2022!

Möt artisten Frida Selander i ett snack om hennes konst. Vi får även en inblick i hennes musikaliska universum eftersom hon har med sig gitarren och har lovat att ge oss några låtar.

Samtalspartner: Robert Herrala, Nordiskt Berättarcentrum.

FESTIVALKLUBB!
Snacket med Frida är en del av fredagens Festivalklubb. Trivsamt umgänge, god stämning och kvalitet på scenen. Välkomna att hänga en kväll, njuta av underhållningen och med servering av fika, lättare förtäring och dryck efter behag.

Kvällens andra föreställning i Festivalklubben är Iris Viljanen kl 19.300-21.00.
OBS! Separata biljetter för kvällen två föreställningar, men kan bokas i paket.

Foto: Sara Lindquist

Fri entré, men biljett krävs.
Kan även bokas som paketbiljett där föreställningen med Iiris Viljanen kl 19.30 ingår.
Fri entré till Selander, Viljanen kostar 250 kr, ungdom (26 år)/studerande: 175 kr

Festivalklubben öppen kl 17.30 – 23.00 så det går bra att komma tidigt och hänga sent.

Arrangör: Nordiskt Berättarcentrum/Västerbottensteatern

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.