Gå direkt till textinnehållet

Ett snack med Stina Wollter

Monica Lindgren i ett samtal med Stina Wollter om att orka vara en förebild.

Stina Wollter är mångfacetterad men hävdar bestämt att allt hon skapar kommer ”från samma bytta”. Hon programleder i radio, lyfter de svåra frågorna och i sociala medier ifrågasätter hon bland annat skeva normer med livsbejakande ord och bilder – alltid rakryggad och ibland också provocerande. Framför allt är hon dock yrkesverksam konstnär sedan 30 år tillbaka och högaktuell med sin nya bok ”Kring denna konst”. Om boken och om hur man orkar vara en förebild för så många samtalar Stina Wollter och Monica Lindgren.

Mera Stina Wollter: Musik och prat med Stina, torsdag 21/10 kl 19.30
Många missade i Stina ifjol på grund av restriktionerna. Nu får vi äntligen en helkväll på Berättarfestivalen tillsammans med paret Wollter och deras kapellmästare Pecka Hammarstedt. Det blir garden songs kryddat med Stinas personliga mellansnack. Berättelser vi inte vill vara utan!! Läs mer och boka biljett (platser finns) »

Foto: Anna-Lena Ahlström

Fri entré, men biljett krävs.
Plats måste intas senast 10 min innan föreställning, i annat fall kan platsen tilldelas annan.

Arrangör: Nordiskt Berättarcentrum/Västerbottensteatern.

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.