Gå direkt till textinnehållet

Författarmöte: Därför blev jag författare

Författarmöte som berör.

Många drömmer om att bli författare. Men vad beror det på? Anna Sundström Lindmark har skrivit två böcker och arbetar också som skrivlärare. För henne har skrivandet inte bara varit ett levebröd utan även livsnödvändigt ett sätt att förstå livet och navigera i det när det är svårt.

– Jag tror också att vi längtar efter något som är på riktigt, som är på djupet. En längtan efter att undersöka den rymd som finns inuti oss som människor. Vi vill förstå oss själva genom andra för att det gör oss mindre ensamma, säger hon

Hon berättar om bakgrunden till sina böcker, om vad ett läkande skivande är och ger också sina bästa råd till både den som vill skriva egna böcker såväl som till  den som vill skriva läkande – för sin egen hälsas skull. 2019 vann Anna Berättarkrafts stipendiet.

Mötet sker under projektet LitteratUrkraft i samverkan med Kulturrådet.

Fri entré, men biljett krävs.
Boka biljett via mail.

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.