Gå direkt till textinnehållet

Författarsamtal: Karin Lundström Rawden

Olle Lundqvist (f.d journalist på Norran) samtalar med författaren om boken som undrar: Varför är jag som jag är? Pappa Jack som han är? Mamma som hon är?
Efter många år med mardrömmar om pappas mormor vet Karin att släktens inverkan är större än anat. Hon har också upptäckt sin rädsla för att få höra liksom sin mammas farmor att: “Få du dö, så dö du!”
Vad hände egentligen? Hur hänger deras trauman ihop med Karin? Och andra gamla släktingars liv? En barfotadoktor, utvandrare till Amerika, tron på elkraft, en 1700-talskonstnär, en västerbottnisk soldatsläkt, en blind patriark, Gunilla och Finnforsrövarna, Bureätten…
Karin är aktiv coach och självledarskapsexpert, kursledare, berättare och stå-uppare och boken är ett resultat av dramatiserade nedärvda historier, nya fakta via släktforskning, personlig utveckling och kreativt skrivande under 22 år.

Pris: 75 kr
Caféet öppet med servering
Anmälan via skelleftea@sv.se
eller
0910-850 10 Studieförbundet Vuxenskolan

Arrangör: Studieförbundet Vuxenskolan

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.