Gå direkt till textinnehållet

HJÄLP!

Estradpoesi med Ingela Wall. Om ekvationen att vara lyckad och tacksam kvinna, mamma, arbetande, privilegierad – men samtidigt berörd av alla samtida bekymmer som klimatförändringar, ensamkommande, migranter, våldtäkter, bilbränder och med en stark vilja att hjälpa till.

Ingela Wall är estradpoet från Sandviken, boende i Umeå som varit aktiv i femton års tid. Just nu är hon aktuell med sin föreställning i estradpoesi, Hjälp. Den baseras på hennes egna upplevelser från uppväxt till att vara familjemamma och engagerad medborgare i samtiden med vilja att få en bättre värld. För regin står Helge Karlsson.

Ingela har sedan flera år tillbaka spelat föreställningen ”KOM IHÅG: köp mjölk, skaffa barn” samt ”Dags för besiktning” av och med estradpoeten och författaren Solja Krapu Kallio. Wall är även återkommande estradpoet i Sveriges radio ”Tankar för dagen” och Gudstjänsten i P1. Ingela har tävlat och vunnit lag-SM i Poetry Slam flertalet gånger och jobbar till vardags som museipedagog på Västerbottens museum.

ENG:

A spoken word performance about being a mother engaged in societal change.  In Swedish.

Teater + mat

Torsdag 4 november kl 12.00 & 18.00 samt fredag 5 november kl 12.00
Lunchteater:  kl 12.00. 250 kr inkl. soppa. Servering från kl 11:30.
Middagsteater: kl 18.00. 295 kr inkl. mat. Servering från kl 17.15.
Plats: Trappscenen, Sara kulturhus
Längd: ca 60 min

Biljetter släpps 1 september 2021

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.