Gå direkt till textinnehållet

I TREGÅLIN

Lina Teir, GLÖD, ger visor och delar ur sin musikaliska berättarföreställning I tregålin, en varm och vildvuxen föreställning om att växa.

I tregålin är en varm och vildvuxen föreställning om att växa. Lina Teirs resa börjar i den trädgård som hennes mormor en gång planterade för henne i Henriksdal i Österbotten. Hon kallas långt bort och hon hittar hem igen, till en plats där drömmar brinner och blomstrar. Tillsammans med publiken gräver hon och samlar, komposterar och lägger nya bäddar – allt ackompanjerat av Linas visor och fiolimprovisationer.

Lina Teir är en österbottnisk berättare och musiker som sjunger och berättar på finlandssvenska och sydösterbottnisk dialekt. I föreställningen ingår nykomponerade visor och folkmusik av Lina Teir.

 

Fredag 16 oktober kl 16.00-17.30
Fri entré, Servering
På Västerbottensteatern

En del av Berättarfestivalen.
Arrangör: Nordiskt Berättarcentrum, en del av Västerbottensteatern.

Fredag 16 oktober kl 16.00-17.30
Fri entré, Servering
På Västerbottensteatern

En del av Berättarfestivalen

  1. Caféscenen Västerbottensteatern

    Köp Biljett
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.