Gå direkt till textinnehållet

IKON – spoken word, stand up & stories

Yolanda Aurora Bohm Ramirez är spoken word-artist, transaktivist, föreläsare, lärare, eldkonstnär, jonglös, cover girl och guldtuss, älskad av anarkister, byråkrater, journalistkåren och prästerskapet. Yolanda Aurora ger er en kväll av poesi, tårar och överdrifter. Hon skriver om orten, queerheten, exilen, arvet, galaxerna och framtiderna. Yolanda Aurora debuterade 2018 med IKON på Brombergs bokförlag samt hade urpremiär med föreställningen IDOL på Unga Klara 2019.

Oavsett om du gillar tryckt poesi eller talad poesi, tragik, komik, fri vers eller trokéisk kvadrameter eller kanske alltihop, så finns något för dig!

ENG: Spoken word, stand up and stories with lecturer and transaktivist Yolanda Aurora Bohm Ramirez. In Swedish.

IKON är en del av Skellefteå Pride-veckans program. Vill du se Skellefteå Pride-veckans program i sin helhet hittar du det på www.skellefteapride.se.

Onsdag 12 februari kl 19.00

Pris: 180 kr, ungdom/stud 100 kr
Längd: ca 60 min

Caféet erbjuder pubafton med veganska alternativ.
Ingår i Skellefteå Pride.

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.