Gå direkt till textinnehållet

Improviserad Melodifestival 2022

OBS! Pga restriktionerna har vi begränsat platserna till 500. Vi hoppas på förbättrat läge så att vi kan släppa upp fler platser senare.

UngHästen med vänner står åter på scenen tillsammans med det hyllade bandet Mästerskapet!
Publiken skriver låttitlarna som dras i stunden, artisterna sjunger improviserat och för glatta livet, och publiken bestämmer vem som är årets värdigaste vinnare!

2022 äger årets mesta musikfest rum på Sara kulturhus största scen – en upplevelse utöver det vanliga! Kom i fjäderboa och skråla med i refränger du aldrig hört förut!

Improviserad Melodifestival är en del av Skellefteå Pride-veckans program. Vill du se Skellefteå Pride-veckans program i sin helhet hittar du det på skellefteapride.se.

ENG: An improvised song contest where the artists improvise song titles proposed by the audience. In Swedish and maybe other languages.

LÄNGD: ca 2,5 h inkl paus

Lördag 19/2 kl. 15:00 & 19.00, Sara kulturhus, scen 1

Boka-tidigt-pris (tom 31/12): 305 kr
Ord.pris: 355 kr
RFSL-medlem: 305 kr
Ungdom (tom 26 år)/stud: 205 kr

LÄNGD: ca 2,5 h inkl paus
Ingår i Skellefteå Pride.

Biljetter ute nu!

  1. Scen 1, Sara kulturhus

    Köp Biljett
  2. Scen 1, Sara kulturhus

    Köp Biljett
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.