Gå direkt till textinnehållet

Jag skulle då gå vid första slaget

JAG SKULLE DÅ GÅ VID FÖRSTA SLAGET

Marit är förälskad, passionerat förälskad säger hon med ett skratt. Hon har aldrig varit med om något liknande och hon är säker på att det här är mannen i hennes liv, han köpte blommor på en torsdag! Vi får följa minnet av Marits relation med en man som går från att vara drömmen till att bli mardrömmen. Hur det som började som en till synes oskyldig kommentar snabbt eskalerade till ett allt mer destruktivt förhållande med våldet närvarande varje dag. Marits berättelse blandas med reflektioner kring normaliseringsprocesser, försvar och hur en person som utsätts för våld till slut mister kontakten med sitt sanna jag. Går det någonsin att få tillbaka?

ENG: Marit has fallen passionately in love and is sure that he is the one. Through her memories we see how gradually the man of her dreams become her nightmare. In Swedish.

Medverkande: Matilda Kjellmor och Lena Stenvall
Medarrangör: Bilda. En del av Feministisk veckan. Se fler programpunkter och läs mer HÄR

Måndag 9 mars kl 19.00, Västerbottensteatern

Pris: 250 kr, ung/stud 150 kr
Längd: Föreställning + föreläsning.
2 tim 15 min inkl. paus.

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.