Gå direkt till textinnehållet

Klassisk onsdag – Värmande sånger i vårvintern

Värmande sånger i vårvintern. Susanna Levonen och Jonas Olsson, NorrlandsOperan

Susanna Levonen och Jonas Olsson från Norrlandsoperan bjuder på hoppingivande musik när vintern släpper greppet och våren tar vid. 

Ett glödande program om kärleken, livet och döden utlovas tillsammans med Norrlandsoperans Susanna Levonen och Jonas Olsson. Den röda tråden i programmet spänner över sånger från visa och tango till operans värld!

Susanna, som är anställd vid Norrlandsoperan, har prisats för sina starka rollporträtt och har gästat de flesta operahus och orkestrar i Sverige och även i Tyskland, Österrike, Belgien, Norge och Uruguay.
Roller hon gestaltat är bl a Carmen, Rosina i Barberaren i Sevilla, Marie i Wozzeck, Salome, Sieglinde i Walkyrian och Amneris i Aida. Susanna har även turnerat med kammarmusik runt om i världen och kärleken till tango väcktes till liv inför en turné till Argentina. Susanna engageras också ofta som berättare.

Jonas Olsson är anställd som repetitör och orkesterpianist vid Norrlandsoperan och är flitigt anlitad både som solist, kammarmusiker och ackompanjatör i Sverige och utomlands. Han har uruppfört ett otal verk och har haft förmånen att samarbeta med giganter såsom Helmut Lachenmann och Pierre Boulez.
Jonas har framträtt vid internationella festivaler som Lucerne Festival, Klavierfestival Ruhr, Copenhagen Klang Festival, Aldeburgh Festival, Carnegie Hall och NY Phil Biennial.

ENG: Klassisk onsdag – Värmande sånger i vårvintern – A passionate concert about love, life and death with Norrlandsoperans opera singer Susanna Levonen and pianist Jonas Olsson. No Swedish required.

Klassisk onsdag, Västerbottensteatern

Onsdag 23 mars kl. 18:00 samt onsdag 13 april kl. 18:00

I samarbete med Norrlandsoperan

Längd: ca 60 min

Pris:
205 kr ordinarie
155 kr ungdom (tom 26 år)/stud

  1. Scen 4, Sara kulturhus

    Köp Biljett
  2. Scen 4, Sara kulturhus

    Köp Biljett
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.