Gå direkt till textinnehållet

Kurs i Improvisationsteater med UngHästen

Vågar du utmana dig själv?

Improvisationsteater är teater helt utan manus där allt som görs och sägs på scenen hittas på i stunden, utifrån publikens förslag och idéer.

Vi provar på improvisationsteaterns grunder som bygger på att sti­mulera sin spontanitet och fantasi, säga ja till sina egna och andras idéer och att vara öppen och lyhörd. Vi kommer träna på att våga misslyckas och vi kommer att ha fantastiskt roligt!

Vi tittar också på olika så kallade tekniker och på historieberät­tande, vad som behövs för att tillsammans med andra skapa en berättelse. Ingen teater- eller scenvana krävs!

Att ha en bejakande attityd i sin kommunikation med sig själv och andra kan man ha stor nytta av även i sin vardag, i hemmet så väl som på jobbet!

Kursen riktar sig till dig som är 16-99år och pågår under två dagar, inga förberedelser krävs!

Vi håller på under lördag och söndag 29-30 maj mellan kl 10 och kl 16.

David Åkerlund och Linda Gustavsson från Unghästen/Västerbottensteatern är kursledare för denna kurs. David och Linda har flera års erfarenhet som pedagoger, skådespelare och improvisatörer, vad gäller så väl arbete med barn- och ungdomar som personalutveckling, konstnärlig impro och teater på scener runt om i landet. 

Ort Skellefteå
Startdatum 29 maj 2021
Tid 10:00 – 16:00
Dagar Lördag och söndag
Antal tillfällen 1
Pris 1980 kr

 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Plats

Vi håller till ute på Nordanå i Skellefteå, vi samlas vid Västerbottenteaterns huvudentré kl 10.

Övrigt

Vi håller till ute så ta på dig varma och oömma kläder anpassade för vädret. Ta med egen kall lunch, vi bjuder på kaffe och frukt.

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.