Gå direkt till textinnehållet

Framflyttat! Lära med berättande 2022

FRAMFLYTTAT! Fortbildningsdagar om berättande som pedagogisk metod är framflyttade till 2023

Tyvärr måste vi meddela att på grund av rådande smittoläge kan Lära med berättande 2022 inte genomföras som planerat. Men vi ger inte upp utan fortbildningen flyttas fram till 8-9 februari 2023. Ny inbjudan och information kommer. I väntan på att kunna träffas ”på riktigt” kommer vi att anordna några digitala föreläsningar och workshops under vintern/våren 2022. Mer information om detta kommer inom kort. På återseende!

– – – – – – – – – – – –

Vi följer upp den succé som Lära med berättande har blivit bland de som deltagit de tre första åren. Med genomgående höga betyg från våra deltagare känner vi oss styrkta att sätta samman ytterligare ett paket med fortbildning där berättandet står i pedagogiskt fokus. Denna gång finns möjlighet att delta på plats eller vara med online.

De två fortbildningsdagarnas program bjuder på inspirerande föreläsningar, goda exempel, praktiska workshops och idéskapande möten med andra lärare, pedagoger och utbildare. Ni möter expertis med perspektiv från universitet, klassrumsgolv och berättarvärld – teori och praktik i samspel.

Lära med berättande 2022 vänder sig till dig som arbetar med lärande inom förskola, grundskola, gymnasium, SFI, folkbildning eller i andra lärande miljöer – konferensen är aktuell på en generell nivå.

Deltagaravgift för de två fortbildningsdagarna (paket):
Fysiskt deltagande, 2 dagar inkl fika och lunch+middag+föreställning dag 1: 1895 kr exkl moms.
Online-deltagande, 2 dagar: 995 kr exkl moms.

Lära med berättande arrangeras av Nordiskt Berättarcentrum, en avdelning på Västerbottensteatern.

Mer information finns på berattarkonferens.se

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.