Gå direkt till textinnehållet

Story Fight Night på Festivalklubben

Improviserat, galet, dramatiskt och underhållande ”berättarbattle” I Nordiskt Berättarcentrum i samverkan med UngHästen och gästande berättare.

Story Fight Night har gjort stor succé på Berättarfestivalen de senaste två åren. Nu gör NBC ett samarbete med UngHästen och styr upp de mer eller mindre galna berättarupptågen tillsammans med gästande nordiska berättare.

FESTIVALKLUBB!
Story Fight Night är en del av fredagens Festivalklubb. Trivsamt umgänge, god stämning och kvalitet på scenen. Välkomna att hänga en kväll, njuta av underhållningen och med servering av fika, lättare förtäring och dryck efter behag.

OBS! Separata biljetter för kvällens två föreställningar, men utnyttja gärna paketerbjudandet.

En del av Berättarfestivalen.
Arrangör: Nordiskt Berättarcentrum, en del av Västerbottensteatern, i samverkan med UngHästen.

Pris: 250 kr
Kan även köpas som paketbiljett där kvällens andra föreställning på Festivalklubben ingår. Mer info den föreställningen kommer inom kort.
Tips: Boka paketbiljett och säkra din plats på festivalklubben hela kvällen.

Festivalklubben öppen kl 18.30-23.00 så det går bra att komma tidigt och hänga sent.

 

  1. Sara Kulturhus, Scen 2 cafédukning

    Köp Biljett
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.