Gå direkt till textinnehållet

Under ytan

Skellefteå, en stad i snabb och spännande förvandling.

Etableringen av den gigantiska batterifabriken skapar en tillväxt som saknar motstycke. Sara kulturhus erövrar internationell beundran. Och bygdens hockeylag fortsätter att vara ett av Sveriges bästa. Men under ytan kokar känsloyttringar som inte tål dagsljuset – en otäck cocktail fylld av hämndlystnad, bitterhet, svek, hemlig åtrå, sex, aggressioner och otrohet.

En morgon hittas ett lik i Skellefteälven. Kroppen identifieras som en känd person i Skellefteås toppskikt. Ingenting blir längre som det förut varit. Hur långt är någon beredd att gå för att en annan människa ska dö? Eller för att själv inte längre vilja leva?

Under ytan är en kommande roman om kulturlivet i Skellefteå. Kom in i mörkret och lyssna till när författarna läser utvalda delar. Norrländsk noir med hög spänningsfaktor och sensuell laddning utlovas!

Medverkande: Skellefteförfattarna Sara Dahlin och Jonas Fahlman

Fri entré.

Arrangör: Wonderwall Partner AB

En del av Berättarfestivalen 2022.

  1. Urkraft, Campus Skellefteå

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.