Gå direkt till textinnehållet

VI SKULLE SEGLA RUNT JORDEN

En berättarföreställning som bygger på Anna Sundström Lindmarks bok Vi skulle segla runt jorden, av och med Ulrica Rauhala.

”Föreställ dig att du är mitt i nuet och samtidigt har horisonten som enda gräns, så sa min pappa. Det lät så vackert när han talade om segling.”

Önskan är att föreställningen får öppna upp för samtal, det är viktigt av vi som finns runt omkring inte gör stigmat större genom vår okunskap och generalisering av ett självmord. Det finns ofta flera faktorer som leder till ett självmord och en bakomliggande sjukdom. Föreställningen vill beröra ett viktigt och svårt ämne på ett enkelt och varmt sätt.

Ulrica har ett stort engagemang i berättar-Sverige och har varit med och startat Skelleftebygdens Berättarförening. Har under de senaste två åren turnerat med ”Pytte liten Cirkus” en familjeföreställning där cirkus och berättande blandas tillsammans med Marina Georgescu som är cirkusartist.

Välgörenhetsföreställning till förmån för Suicide Zero i samarbete med Skelleftebygdens berättarförening.

Fri entré, men bidrag till Suicide Zero kan swishas. (Mer information om detta i samband med föreställningen.)

Tisdag 13 oktober kl 18.00-19.00
Fri entré
Nordanå, caféscenen

En del av Berättarfestivalen.
Arrangör: Skelleftebygdens berättarförening i samverkan med Nordiskt Berättarcentrum, en del av Västerbottensteatern.

Tisdag 13 oktober kl 18.00-19.00
Fri entré
Nordanå, caféscenen

En del av Berättarfestivalen

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.