Gå direkt till textinnehållet
Nordiskt Berättar­centrumEn del av Västerbottensteatern
Livsberättelser – workshop i Årets berättarkommun Vindeln

Workshop: Livsberättelser

Workshop i muntligt berättande

Livsberättelser är precis som det låter. Berättelser från livet, upplevda av den som berättar. Det är roligt och givande för både berättare och åhörare och ger stort gensvar hos alla som lyssnar.

Under Årets berättarkommun vill vi erbjuda dig att ta del av detta, under ledning av Lillemor Skogheden, pedagog och konstnärlig resurs på Nordiskt Berättarcentrum/Västerbottensteatern. Vi arbetar i en grupp på ca 7-10 deltagare. Lustfyllt och enkelt coachas du med målet att hitta sanna, intressanta och berörande berättelser, kanske kring ett viktigt eller aktuellt tema. Du väljer vad du vill berätta och du får prova på olika verktyg för att locka fram berättelser.

”Att lyfta och synliggöra det faktum att alla har något viktigt att berätta blir i all enkelhet en demokratisk handling.”

För vem? Inga förkunskaper krävs, bara en lust att berätta och vilja att dela med sig av sina minnen.
Antal deltagare: 7-10/workshop
Deltagande är kostnadsfritt.

Tre stycken workshops kommer att genomföras i slutet av mars/början av april. Vi återkommer inom kort med datum, tid, plats och hur du anmäler dig till dessa.

 

Storuman
Lokal: ABF
Anmälan till tony.ackemo@abf.se eller 070-508 80 51
Arrangör: ABF

Hemavan
Lokal: Aktiv Ungdoms hus
Anmälan till ewa.brandstrom@medborgar­skolan.se eller 0720-65 54 38
Arrangör: Medborgarskolan

Deltagande är kostnadsfritt.
Fika och matigare smörgås till lunch ingår vid alla tillfällen.

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.