Gå direkt till textinnehållet
Nordiskt Berättar­centrumEn del av Västerbottensteatern
Berättarfika

Berättarfika

Välkommen att både dela med dig och få berättelser vid ett fika på nätet

Visst saknar vi möten med berättare i dessa tider! Men i väntan på riktiga berättarmöten kan Nordiskt Berättarcentrum säga välkommen till ett digitalt eftermiddagsfika online.

Ordna ditt eget favoritfika och så träffas vi på nätet för att under lättsamma former dela berättelser enligt en metod som kallas Storysharing. Utifrån enkla frågor inspirerar vi varandra att dela med oss av korta berättelser.

Träffarna leds av Nordiskt Berättarcentrum Malin Åberg och/eller Lillemor Skogheden.

Visst vill du vara med? Alla är välkomna att delta men förhandsanmälan krävs så anmäl dig nu – vi har begränsat antal med platser kring fikabordet för att kunna behålla den gemytliga och intima stämningen.

Bokade berättarfika våren 2021:
Robertsfors 17 & 24 februari.
Fler kan tillkomma vid efterfrågan.

Du behöver: En dator/läsplatta/ telefon med webbläsare och uppkoppling till nätet. Gärna hörlurar med mikrofon kopplat till din enhet. Kaffe eller annat fika nära till hands där du sitter.

Kontakta oss för mer information och anmälan.

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.