Gå direkt till textinnehållet

Ekonom/Administratör sökes

Västerbottensteatern söker förstärkning till administrativa avdelningen!

 

Ekonom/Administratör på 70 – 100 %

Arbetsuppgifter:

I rollen som ekonom kommer du huvudsakligen att arbeta med leverantörsreskontra, viss fakturering och löpande bokföring samt avstämningar. Du kommer även att vara behjälplig med lönerapporteringen som idag är utlagd på konsult. Ev. finns möjlighet att handa teaterns lönehantering fullt ut med pensionsrapporteringar, bidragsrapportering mm och/eller mer avancerat redovisningsarbete beroende på dina kunskaper.

I rollen som administratör kommer du att vara spindeln i nätet och hantera många bollar samtidigt. Det kan handla om rese- och hotellbokningar, inköp av kontorsmaterial o dyl men även hjälpa till med inköp till övriga avdelningar, handha bokningar och enklare skötsel av teaterns lånelägenheter, bistå med hjälp i biljettkassa eller café vid behov, hjälpa till vid planering av veckans aktiviteter, korrekturläsning, arkiv och dokumenthantering mm. Helt enkelt serva teaterns producerande avdelningar med administrativ skötsel.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har god datorvana och vant och självklart hanterar Excel och Office 365. Har du erfarenhet av Visma Administration och Agda PS är det meriterande, likaså om du är bra på Excel. För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet från administration och har du arbetat med löner/ekonomi är det starkt meriterande. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Som medarbetare är du lugn, noggrann och har hög servicekänsla. Du är social och intresserad av att utveckla din avdelning tillsammans med dina kollegor, gillar att arbeta i team och är bra på att kommunicera, samarbeta och har god social kompetens.

Ansökan endast via länken nedan, senast 31 juli 2020.

Sök jobbet HÄR >> https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=937b668c-b63f-44a8-ad50-eec48c15b96b

 

Om Västerbottensteatern:

Västerbottensteatern är en regional länsteater med säte i Skellefteå. Teatern består av sex avdelningar. Tre producerande avdelningar; Teateravdelningen, vår ungdomsavdelning UngHästen och Nordiskt Berättarcentrum, samt avdelningarna Administration, Marknad och Teknik.

Den administrativa avdelningen har till uppdrag att genom hög kompetens, kvalité och gott professionellt bemötande med god framförhållning stödja de producerande avdelningarna.

Teaterns vision är att vara Stadens Stolthet och Regionens Kvartersteater. År 2021 kommer vi att flytta från våra nuvarande lokaler till ett nytt spännande kulturhus där vi kommer att verka tillsammans med fyra andra kulturaktörer.

http://www.sarakulturhus.se/

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med placering i Skellefteå. Vi tillämpar provanställning.

För frågor kontakta:

Ylva Öhlund Brännholm, administrativ chef, ylva.ohlund@vasterbottensteatern.se

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.