Gå direkt till textinnehållet

HR-specialist sökes

Västerbottensteatern söker en HR-specialist!

 

HR-specialist på 80 %

Arbetsuppgifter:

Vi söker en erfaren HR person som skall arbeta nära ledningsgruppen med att utveckla bolaget i direkt relation till organisationens övergripande mål. Funktionen kommer att ligga direkt under VD. Tjänsten är två-årig med möjlighet till förlängning.

I rollen som HR driver du verksamhetens HR-frågor utifrån Västerbottensteaterns riklinjer, policys, mål och vision. Du arbetar i nära samverkan med teaterns avdelningschefer och är ett viktigt stöd för dem. Stödet sker genom att du coachar och utmanar, ger råd och inspiration samt driver mer långsiktiga HR-frågor. Arbetsuppgifter i övrigt består bl.a. av planering och stöttning vid bemanning, lönerevisionsarbete, lönebildning och arbetsrättsliga frågor. Din roll blir också att stötta cheferna i ett pågående förändringsarbete och driva rehabiliterings- och arbetsmiljöfrågor mm.  Målet är att organisationen som helhet skall ha en god psykosocial arbetsmiljö.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en god social kompetens och är bra på att analysera, samarbeta, stötta, uppmuntra, skapa förtroende samt är en god kommunikatör.

För att lyckas i rollen ser vi att du är skicklig på att såväl lyssna som att lösa problem, är driven och lägger fram egna tankar och idéer i samklang med organisationens mål och vision. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift samt är en van användare av Office 365.

Yrkesmässigt har du en akademisk utbildning inom HR med inriktning på personal- och arbetslivsfrågor och en flerårig praktisk erfarenhet av så väl HR-arbete som chefsstöd. Meriterande är även om du har en utbildning inom psykologi och erfarenhet av förändringsledning.

Ansökan endast via länken nedan, senast 31 juli 2020.

Sök jobbet HÄR >> https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f209c97e-4b91-4c01-b2d3-b906a56b28c8

Om Västerbottensteatern:

Västerbottensteatern är en regional länsteater med säte i Skellefteå. Teatern består av sex avdelningar. Tre producerande avdelningar; Teateravdelningen, vår ungdomsavdelning UngHästen och Nordiskt Berättarcentrum, samt avdelningarna Administration, Marknad och Teknik.

Teaterns vision är vara Stadens Stolthet och Regionens Kvartersteater.

År 2021 kommer vi att flytta från våra nuvarande lokaler till ett nytt spännande kulturhus där vi kommer att verka tillsammans med fyra andra kulturaktörer. http://www.sarakulturhus.se/

 

För frågor kontakta:
Fransesca Quartey, VD Västerbottensteatern

fransesca.quartey@vasterbottensteatern.se

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.