Gå direkt till textinnehållet

Skådespelare 25-35 år sökes

Västerbottensteatern söker en skådespelare i åldern 25–35 år som identifierar sig som transperson, ickebinär eller genderfluid för anställning som medverkande i pjäsen Rotterdam av Jon Brittain, i rollen som Fiona/Adrian. Vi vill att du har teaterhögskoleutbildning eller motsvarande utbildning/erfarenhet. Anställningen sträcker sig från 10 januari till 13 april 2022. 

Audition
Tisdagen den 4 maj har vi audition på Västerbottensteatern i Skellefteå. Den kommer delvis att ske i workshopform. Lägg stor vikt vid din ansökan – ju mer förberedd din ansökan är, desto större chans att du blir kallad till audition. Sök inte i allmänhet – sök i synnerhet. 

Ansökan
Ansökning görs via denna länk. Skicka ditt CV med nytaget foto, och ett kort personligt brev om varför du söker tjänsten. Om du blir uttagen att vara med på audition vill vi att du förbereder en text på max 2–3 minuter. Du kommer också få arbeta med en scen från pjäsen tillsammans med en annan skådespelare. Scenen skickar vi god tid innan audition. Sista anmälningsdag Måndag 12 april. 

Övrigt
Praktiska frågor kan ställas till info@vasterbottensteatern.se. Observera inga ansökningar tas emot på denna adress! 

Kontakta Arbetsförmedlingen Kultur vad gäller bidrag till jobbsökarresor. 


Om
 Västerbottensteatern
Västerbottensteatern är en av Sveriges 21 länsteatrar med säte i Skellefteå. 
Teatern producerar 4–5 nya uppsättningar per år och spelar årligen cirka 400–500 föreställningar i Skellefteå, Umeå och på turné i regionen. Teatern värnar om och tar avstamp i Västerbottens rika och levande tradition av berättande och 2018 blev Nordiskt Berättarcentrum en del av vår verksamhet. Västerbottensteatern har också en unik spetskompetens i vår avdelning UngHästen som jobbar med teater som pedagogiskt verktyg i mellanstadiet, högstadiet och gymnasieskolan. Sedan 2018 är Bobo Lundén konstnärlig ledare och har som mål att ha Sveriges mest välmående och kreativa konstnärliga personal.  

 

Sista anmälningsdag: Måndag 12 april.
Ansökning görs via denna länk.

Audition: Tisdagen den 4 maj.

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.