Gå direkt till textinnehållet

Berättar­festivalen 2020

I år genomförs Berättarfestivalen 12-18 oktober. Mer berättarkraft och lyssnarglädje än någonsin är vårt mål.

Programmet presenteras löpande när bokningarna blir klara. Första artistsläpp var Stina Wollter som medverkar med berättande föreläsning och musik tillsammans med sin man Micke Olsson Wollter. Dessutom visas ett urval av Stinas konst på Museum Anna Nordlander.

Som vanligt erbjuder berättarveckan upplevelser i hela Skellefteå kommun med ett brett register av scenprogram för barn, unga och vuxna. En mängd lokala kulturaktörer tillsammans med Kulturavdelningen Skellefteå kommun och Skellefteå museum fyller programtablån med berättarupplevelser.

Som festivalarrangör kommer Nordiskt Berättarcentrum att svara för ett antal programpunkter av hög kvalitet med både nationella och internationella berättare. Story Fight Night, Festivalklubb, berättarteater och annat presenteras snart i programtablån på berattarfestivalen.se

 

Biljetter till Nordiskt Berättarcentrums egna arrangemang under festivalveckan 2020 släpps 2 september.

Program och information:

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.