Gå direkt till textinnehållet

För företag

Här finns information och erbjudanden till företag.
Kontakta oss gärna vid frågor. 

Kalina Wallenberg, marknadschef
+46 910 71 56 11
kalina.wallenberg@vasterbottensteatern.se

Maria (Mia) Asserud, publikutvecklare och biljettansvarig
+46 910 71 56 15
maria.asserud@vasterbottensteatern.se

Våra erbjudanden

De 39 stegen

Säsongsplatser

Som företag har ni möjligheten att köpa säsongskort hos oss på Västerbottensteatern. Detta innebär att ni får VIP-platser till en uppsjö med föreställningar och bidrar till ett mer levande och kulturellt Skellefteå.

Säsongsplatser

Personalutveckling med UngHästen

Teater för arbetsplatsen – En workshop? Interaktiv teater? Behov av att lyfta svåra eller komplicerade frågor? Vi skräddarsyr lösningar efter ditt företags behov!

Personalutveckling
Kvinnor i samtal

Personalutveckling med Nordiskt Berättarcentrum

Skräddarsytt för personalgruppen. Genom det muntliga berättandet har vi möjlighet att lära känna varandra, stärka banden i en grupp och arbeta med egna livsberättelser.

Personalutveckling

Bli vår ambassadör på jobbet

Tidigare ombudsrollen får nytt namn, nya förmåner och nytt liv. Vi hoppas att du som tidigare "ombud" vill fortsätta ditt viktiga uppdrag under nya titeln, ambassadör. Anmälan krävs av alla, nya som gamla stjärnor.

Ambassadör
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.