Gå direkt till textinnehållet
UngHästenEn del av Västerbottensteatern

Personal­utveckling

VILKEN KULTUR VILL NI HA PÅ ERT FÖRETAG? 

Teater för arbetsplatsenEn workshop? Interaktiv teater? Behov av att lyfta svåra eller komplicerade frågor? Vi skräddarsyr lösningar efter ditt företags behov 

UngHästen erbjuder företag i hela Sverige möjlighet till en skräddarsydd utbildning med interaktiv teater. 

UngHästen levererar inga färdiga svar utan öppnar upp för diskussion där deltagarna bidrar utifrån sina förutsättningar och uppmuntras att reflektera över och utmana sina invanda roller. Vi ger individen och gruppen, verktyg att förädla eller förändra kulturer och normer. Ingen kommer att kunna sitta still eller gömma sig bakom gamla roller. Alla är med på samma villkor.

Kreativt, pedagogiskt, praktiskt och lustfyllt!

Hör gärna av dig för ett samtal om just era behov, vi bjuder på kaffet! 

Sagt om oss:
”Tack för en helt fantastisk upplevelse, vi blev alla väldigt glada och nöjda över er workshop, och vi kommer att minnas detta en lång tid framöver!!” Göran Hörnelid, Umeå Energi 

”Ni bidrog verkligen till en bra start på dagen. Ni får säkert höra det ofta, men ni är riktigt, riktigt bra! Tack för en bra blandning av lek och allvar!” . Thomas Holmström, TR, kommunikationsbyrå. 

UngHästen guidade oss, på ett prestigelöst och lättsamt sätt, mot en kompetenshöjning inom jobbsökandets konst”
Karin Johansson, TRR Trygghetsrådet 

”Vi började från ett blankt blad och skissade fram ett tema tillsammans med UngHästen. Temat tolkades och bröts ned i praktiska övningar av UngHästen så att alla, oberoende av ålder och funktion i företaget, hade en rolig och tänkvärd avslutning på konferensen. Skratten tog ny fart när Niklas och David rev av en halvtimmes improvisationsteater under middagen på kvällen”
Johan Sundelin, Verksamhetsutveckling, Fastec 

WORKSHOP

I en workshop i bemötande och kommunikation får gruppen titta på sin arbetsverklighet och arbetsvardag. Workshopen består av övningar som alla genomför samtidigt ”på golvet” utan att någon behöver prestera eller spela teater framför en publik.

Bemötande och kommunikation påverkar oss i alla typer av tillfällen då människor möts. Att få reflektera i grupp och att ”provtänka” högt över vårt beteende gör att vi tillsammans kan ta enskilda individer och gruppen vidare i en utveckling. Hur detta påverkar detta deltagarnas arbetsvardag, i vilka situationer är det bra att tänka på detta?

En workshop i bemötande stärker min del i teamet, ökar det sociala samspelet och deltagarna får identifiera sina styrkor och svagheter.

CASE

Vi spelar specialskrivna teaterscener om er arbetsvardag. Med humor och igenkänning spelar vi upp situationer tex vid kaffemaskinen, på kontoret eller på verkstaden.

Deltagarna inspireras att, enskilt och i grupp, själva ta ställning, komma med synpunkter och förslag på lösningar. Hur skulle jag agera i en sådan situation? Vem är jag i denna scen? Brukar detta hända mig?

Vi tränar verkligheten under leksamma former och med interaktiv teater inspirerar vi deltagarna att dela med sig av egna erfarenheter och tankar.

 

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.