Gå direkt till textinnehållet
UnghästenEn del av Västerbottensteatern

Personal­utveckling

Teater för arbetsplatsenEn workshop? Interaktiv teater? Behov av att lyfta svåra eller komplicerade frågor? Vi skräddarsyr lösningar efter ditt företags behov 

UngHästen erbjuder företag i hela Sverige möjlighet till en skräddarsydd utbildning med interaktiv teater. Vi hjälper er att komma vidare i ert förändringsarbete, förbättra arbetsmiljön eller förbättra kommunikationen medarbetare emellan. Vi skapar våra utbildningar utifrån era specifika behov och de är ett perfekt komplement till övrigt förändringsarbete i en organisation. Hör gärna av dig för ett samtal om just era behov. 

Kontakt:
David Åkerlund 

Sagt om oss:
”Tack för en helt fantastisk upplevelse, vi blev alla väldigt glada och nöjda över er workshop, och vi kommer att minnas detta en lång tid framöver!!” Göran Hörnelid, Umeå Energi 

”Ni bidrog verkligen till en bra start på dagen. Ni får säkert höra det ofta, men ni är riktigt, riktigt bra! Tack för en bra blandning av lek och allvar!” . Thomas Holmström, TR, kommunikationsbyrå. 

UngHästen guidade oss, på ett prestigelöst och lättsamt sätt, mot en kompetenshöjning inom jobbsökandets konst”
Karin Johansson, TRR Trygghetsrådet 

”Vi började från ett blankt blad och skissade fram ett tema tillsammans med UngHästen. Temat tolkades och bröts ned i praktiska övningar av UngHästen så att alla, oberoende av ålder och funktion i företaget, hade en rolig och tänkvärd avslutning på konferensen. Skratten tog ny fart när Niklas och David rev av en halvtimmes improvisationsteater under middagen på kvällen”
Johan Sundelin, Verksamhetsutveckling, Fastec 

 

Vad vi erbjuder
UngHästen levererar inga färdiga svar utan öppnar upp för diskussion. Deltagarna inspireras att, enskilt och i grupp, själva ta ställning, komma med synpunkter och förslag på lösningar. 

Workshop
En workshop kan ha som syfte att skapa teamkänsla, lära känna varandra, ha roligt tillsammans och samtidigt lära nytt. När UngHästen ger en workshop hävdar vi att alla människor har fantasi och kreativitet. Improvisationsteater ger dig verktyg att hitta och använda din fantasi och din skaparkraft. Övningarna utgår från lek och improvisation samt egna upplevelser och insikter. Tillsammans provar ni helt förutsättningslöst olika tekniker för improvisation.

Case
Behöver ni diskutera kring svåra situationer, hitta en lösning på komplicerade frågor eller vända och vrida på ett problem? Behöver ni öva på svåra samtal? Vi erbjuder skräddarsydda case där vi genom interaktiv teater ger er möjlighet att känna förändringen på riktigt.

Effekten av Affekten – Om affektkompetens
Vår helt improviserade föreställning Effekten av Affekten, som vi ger i samarbete med Lena Stenvall, kan med fördel spelas för en arbetsgrupp. Kanske är ni chefer som vill få ytterligare kompetens vad gäller att möta era anställda, eller så möter ni i ert arbete många olika människor och vill få en möjlighet till att diskutera kring vad människor har med sig när de kommer till er. I föreställningen ingår en föreläsning av Lena Stenvall

Underhållning
Vill ni sätta extra guldkant på personalfesten? Lyfta konferensen ett snäpp? Eller helt enkelt ge er personal en present? Kontakta oss, vi är riktigt roliga.

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.