Gå direkt till textinnehållet

BERÄTTARKVÄLL: BERÄTTARE I RESIDENS – SAMTAL MED FRIDA SELANDER OCH THOMAS ANDERSSON

Kom och möt våra berättare i residens! Under ett par år kommer Nordiskt Berättarcentrum att knyta till sig fantastiska berättare som i nära samarbete med oss skapar en helt ny föreställning som sedan får premiär under Berättarfestivalen. Under den här kvällen samtalar Lillemor Skogheden och Robert Herrala med berättarna och musikerna Frida Selander och Thomas Andersson som är först ut. Fridas föreställning ”Det börjar i dig” har premiär 20 oktober 2022 och Thomas spännande ”Skapelse” ett år senare.

Hur går tankarna och hur jobbar de fram sina produktioner? Vad är gemensamt och vad skiljer dem åt? Vilka konstnärliga idéer har möjlighet att förverkligas i just den här formen – och visst måste vi ändå få lyssna till både elgitarren och fiolen?

Vi samtalar och känner dem på pulsen – både var och en och tillsammans.

ENG: Come and meet our storytellers in residence! During the evening Lillemor Skogheden and Robert Herrala will talk
with the storytellers and musicians Frida Selander and Thomas Andersson. Frida’s performance ”It starts in you” premieres on October 20, 2022 and Thomas’ exciting ”Creation” will debut a year later. In Swedish.

 

 

 

Ti 20/9 kl 19.00

Plats: Trappscenen Sara kulturhus.

Pris: 150 kr inkl fika

Längd: 1 tim 30 min

Medverkande: Frida Selander, Thomas Andersson, Lillemor Skogheden, Robert Herrala

Arrangör: Nordiskt Berättarcentrum

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.