Gå direkt till textinnehållet

Berättarkväll: Osagt och ogjort

Kom och möt våra lokala berättare som under 2022 fått chansen att både utmana sig själva och utvecklas i samarbete med Lillemor Skogheden, pedagog på Nordiskt Berättarcentrum. De har jobbat i labbform och temat ”Osagt och Ogjort” har lockat fram berättelser om det outtalade som nu bara måste få delas.

Formen är varierande och kvällen innehåller både självbiografiska, historiska och diktade berättelser – men fokus ligger på att det aktuella och viktiga. Under Berättarfestivalen genomfördes en strålande premiär och nu kommer ytterligare ett tillfälle för berättarna att nå sin publik. Det blir stort, poetiskt och personligt!

Välkommen att lyssna!

Kvällens berättare är:
Karin Häggmark
Annika Isaksson
Anna-Mia Johansson
Rose-Marie Lindfors

STORY EVENING – THE UNSAID AND UNDONE
Come and meet our local storytellers discussing stories about the unspoken that now just have to be shared. The evening contains autobiographical and important stories. It will be big, poetic and personal! In Swedish.

Ti 21/2 kl 19.00
Plats: Trappscenen, Sara kulturhus.
Pris: 150 kr inkl fika
Längd: 1 tim 30 min
Medverkande: Karin Häggmark, Annika Isaksson, Anna-Mia Johansson & Rose-Marie Lindfors.
Arrangör: Nordiskt Berättarcentrum en del av Västerbottensteatern.

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.