Gå direkt till textinnehållet

Blackbird & Pearl

En musikalisk skildring av två unga kvinnors korta men intensivt brinnande konstnärskap, med Saga Eserstam och Åsa Granlund Jonsson. Amy Winehouse och Janis Joplin trollband en hel värld med sina säregna och själfulla musikaliska uttryck. Gemensamt för dem var också mörkret och bluesen. Men vad mer förenade egentligen dessa två kvinnor och vad väckte deras passion för musiken? I detta varma musikaliska berättarporträtt får deras låtar en ny och högst personlig prägel när de tolkas av Saga och Åsa tillsammans med musikerna Hans Ericsson och Mikael Johansson.

ENG:
A musical depiction of the short but intensely passionate artistry of two young women – Amy Winehouse and Janis Joplin

 

TEATERSOPPAkl 12.00 torsdag & fredag – Inklusive lunchsoppa

TEATERKLUBBkl 18.00 – Mat finns att köpa på plats från 16.00 – meny från Paolo´s

Under våren ger vi TEATERKLUBB PÅ TRAPPSCENEN – kvällsföreställningar som är ca 1h långa och med möjlighet att beställa mat, dryck och fika från Restaurang Paolo´s som flyttar sin servering in på scenen.

En perfekt avslutning på arbetsdagen där du slipper laga middagen och samtidigt får inta en dos välgörande kultur. Och vill du bara njuta av teater med en kaffekopp eller utan att köpa något ätbart eller drickbart så går det såklart utmärkt!
2 h innan föreställningen öppnas dörrarna till Trappscenen. Välkommen då för att beställa det ni vill äta och dricka. Kvällens föreställning börjar 18.00 eller 19.00. PAOLO’S MENY: https://www.paolositalian.se/menyer/skellefteaa/

14 mars kl 12.00 & 18.00 samt 15 mars kl 12.00.
Spelas även som kvällsföreställning 20, 21 & 22/3 KL 18:00.

Plats: Trappscenen, Sara kulturhus (under Kulturtrappan)

Längd: ca 60 min, mat serveras 30 – 45 min före föreställningen.

Pris TEATERSOPPA: 275 kr inkl soppa från Restaurang Mandel.

Pris TEATERKLUBB: 200 kr. Mat finns att köpa på plats – meny från Paolo´s

Medverkande: Saga Eserstam, Åsa Granlund Jonsson
Musiker: Mikael Johansson och Hans Ericsson
Manus: Saga Eserstam


Biljetter släpps 24 januari 2024

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.