Gå direkt till textinnehållet
det är synd om män i skor

Det är synd om män i skor

Charlotte Lindmark och Mia Westin i ny rosad föreställning!

Två män. En kokplatta. Några ägg. Vad kan gå fel?

Maurits försöker hålla ihop, men sprängs snart inifrån. Kent har god koll på lufttryck och undertryck, men varför blir trycket över bröstet bara värre?

Kent och Maurits har laddat med ägg och annat matnyttigt, för ikväll ska de bjuda publiken på det bästa receptet på äggröra. Men ju mer de vispar, desto mer rörs minnen och känslor upp. Det som skulle vara lättlagat blir svårsmält: deras skal spricker, innandömen rinner ut och allt blandas till en smet av förlorade drömmar och nya perspektiv.

Välkomna till en kryddad humorföreställning med svärta!

Om Charlotte och Mia:

Charlotte Lindmark & Mia Westin har i sina tidigare produktioner bearbetat stora ämnen som sorg, jämställdhet, skam och skuld. Deras karaktärer beskrivs som operfekta men älskvärda, vardagliga men storslagna, absurda men mänskliga. Kanske såg du deras bejublade föreställning UNDER [är jag] BAR som turnerade i hela Sverige under åren 2016-2019? Även denna gång är komiken inbäddad i kärlek och respekt, i en föreställning där duon “drar ner brallorna på sina inre män” i ett försök att försonas med skavet i huvudrollernas alltför trånga skor…

Inklusive sopplunch.

We feel sorry for men in shoes
A seasoned comedy performance with dark humour. Two men. A hot plate. Some eggs. What can go wrong? In Swedish.

20 oktober 12.00 på Trappscenen, Sara kulturhus

Längd: ca 60 min, mat serveras 30 – 45 min före föreställningen

Pris:
260 kr inkl sopplunch. Biljetter släpps 14 september!

Arrangör: Nordiskt Berättarcentrum/Västerbottensteatern.

En del av Berättarfestivalen.

  1. Trappscenen, Sara kulturhus

    Köp Biljett
  2. Trappscenen, Sara kulturhus

    Köp Biljett
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.