Gå direkt till textinnehållet
En Besvikelse i en akt

En Besvikelse i tre, nej två, nej EN AKT – livesändning

En Besvikelse i tre, nej två, nej EN AKT!

Det enda vi vet är att det inte alltid blir som man tänkt sig. Livet är fullt av besvikelser. Vilka bär du runt på?

Möt tre desperata divor och en desillusionerad pianist som blivit lämnade kvar med sina spruckna drömmar som enda sällskap. Smaka på besvikelsen och se bitterheten i ögonen. Doppa en torr skorpa i ett glas blandsaft (för roligare än så lär det inte bli) och njut av att du inte är lika lurad av livet som de på scenen. Men bidra gärna med det som gör dig bitter och otillfredsställd. Så improviserar vi.

Välkommen!

Högtflygande drömmar om att få lyfta sångfågeln i triumf, att dansa in under ballongportalen och känna livebandets musik forsa genom kroppen när du möter publikens jubel kan lätt gå i kras. Så även vårt senare försök att möta publiken ”live”. Men nu möts vi digital istället – för möta er ska vi! Ladda upp med input till våra skådespelare och duka upp med go-fika så ses vi genom skärmen och ”bittrar loss” tillsammans….

Biljetter till Livesändning
Köp din biljett här bredvid och streama via din mobil, dator eller TV. Under livesändningen kan du chatta med improvisatörerna.

Spelas 23 april kl 19:00, direktsänt digitalt från Västerbottensteaterns stora scen.

Manus & Regi: UngHästen
Medverkande: Linda Gustafsson, Mattias Kågström, Niklas Larsson Lirell, David Åkerlund
Ord.pris: 50 kr
Soffpris för 3-4 personer: 150 kr
Deltagande via Zoom köps för 30 kr extra. (begränsat antal platser)

Längd: ca 50 min

Ses via länk som erhålles vid biljettköp.

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.