Gå direkt till textinnehållet

En kväll med Ted

En kväll med Ted

Musikföreställning med bröderna Gärdestads hits. En personlig tolkning av Daniel Sjöberg och gitarristen Ole Ornered.
Precis som många andra har Daniel Sjöberg en livslång kärlek till Ted & Kenneth Gärdestads fantastiska musik, men det var när han spelade en av huvudrollerna
i Gärdestad-musikalen Sol, vind & vatten på Chinateatern 2015 som han förstod vilken enorm bredd deras musik har.

”En kväll med Ted” bjuder på många av brödernas största hits, men även några mindre kända guldkorn. Allt i personliga tolkningar av Daniel och gitarristen Ole Ornered.
-Ända sedan jag var med i ”Sol, vind & vatten” har jag velat göra en konsert med Ted och Kenneths fantastiska musik och jag är så glad att det äntligen blivit av. Jag kände att jag ville göra konserten utomhus eftersom så mycket av deras musik känns synonym med den svenska sommaren. Det ska bli så oerhört fint att få möta publik igen, säger Daniel Sjöberg.

Sångaren och skådespelaren Daniel Sjöberg har varit i Skellefteå och spelat tidigare med sin föreställning ”Bellman – visor & bekännelser”.

Daniel har även gjort huvudroller i en mängd musikaler, bl.a. ”Sol, vind & vatten”, ”Jesus Christ Superstar”, ”Broarna i Madison County”.

Lunchteater kl. 12:00 – mat från 11:30: Sparrissoppa. Ingår mjukt bröd, fröer, kaffe och torrkaka.
Middagsteater kl. 18:00 – mat från 17:15: Henriks goda köttsoppa med klimp. Ingår baguette, smör, ost, kaffe och torrkaka.

AN EVENING WITH TED

Musical performance featuring the Gärdestad brothers’ hits. A personal interpretation by Daniel Sjöberg and guitarist Ole Ornered. In Swedish.

30 mars kl 12.00 & 18.00 samt 31 mars kl 12.00.

Plats: Trappscenen, Sara kulturhus (under Kulturtrappan)

Längd: ca 60 min, mat serveras 30 – 45 min före föreställningen.

Pris: 260 kr inkl sopplunch. 315 kr inkl middag.

Maten serveras i samarbete med Restaurang Mandel (the Wood hotel)

Biljetter släpps 25 januari 2023

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.