Gå direkt till textinnehållet

Festivalklubb: Från stand up till berättarbattle!

Festivalklubb: Från stand up till berättarbattle! 

18.00-23.00 Festivalklubb med möjlighet att handla dryck och lättare rätter/tilltugg i baren
18.30-19.30 Stand-up med Martin Svensson
20.00-22.00 Story Fight Night med husbandet Mästerskapet

Trivsamt umgänge, god stämning och kvalitet på scenen.

Välkomna att hänga en kväll, njuta av underhållningen och med servering.

Story Fight Night
Med inspiration från Besttellers i Köpenhamn som har utvecklat konceptet Story fight night gör vi nu vår egen version som bygger på improvisation! Det blir ett ”berättarbattle” mellan två lag, bestående av inbjudna berättare från när och fjärran, som kommer att tävla i olika grenar och improvisera fram berättelser av alla dess slag, vilket ställer stora krav på spontanitet, fantasi, samarbete och historieberättande. Stora känslor, publikfrieri och många skratt utlovas!

 

Uppvärmning med Stand-up – Martin Svensson
Martin Svenssons träffsäkra igenkänningshumor gör succé över hela landet. Martins humor är smart, varm och publikvänlig. Skrattgaranti utlovas med varning för kramp i magmusklerna! Nu värmer han upp publiken innan det är dags för berättarna att dra igång sitt battle i Story Fight Night.

Martin Svensson är komiker, konferencier, moderator och undervisar i standup och kreativitet. Utöver egna standup-föreställningar turnerar han med egna produktioner som ”Femtio, frånskild och förvånad” och ”Selfie – en skev självbild”.

 

Entré för hela kvällen: 295 kr, 220 kr ungdom/studerande.

Biljetter släpps 14/9!

Festivalklubben öppen kl 18.00 – 23.00 så det går bra att komma tidigt och hänga sent.

Arrangör: Nordiskt Berättarcentrum/Västerbottensteatern

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.