Gå direkt till textinnehållet

Författarbesök: Sparka bollen till månen

Carina Linder berättar om sin nyskrivna bok ” Sparka bollen till månen”.

En verklighetsskildring om att vara papperslös och leva i limbo i Sverige i dag. Att inte få stanna och inte heller ha rätt att komma till sitt land.

Berättelsen är ett underifrån perspektiv som väcker många reflektioner om organhandel, utsatthet och umbäranden. Ställer frågan vad är en människa värd och vad ingår i att vara människa. Om konsekvenser av politiska beslut. Vem ska trösta knytet !!

Carina Linder är född i Burliden Burträsk där hon även i många år drivit lantbruk tillsammans med sin man. Hon har även bl.a. jobbat på asylboenden för ensamkommande i många år.

Carina har alltid varit intresserad av teater och berättande, spelat amatörteater i Burträsk teaterforum i över 20 år och haft en del kortare berättarföreställningar av eget skrivet material. Har bl.a. universitetsstudier i drama, teater, film, populärfiktion och kreativt skrivande.

Fri entré.
Begränsat antal platser, så förboka för säker plats.

Arrangör: Studieförbundet Vuxenskolan.

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.