Gå direkt till textinnehållet

Författarsamtal med Anders Steinvall – London calling

Följ med på en annorlunda resa till London tillsammans med journalisten och författaren Anders Steinvall. Ni får följa med på en 13 mil lång vandring mellan storstadens byar. Längs vägen får ni tips på saker att upptäcka i en stad som är många svenskars favorit.

Föredraget baseras på boken ”London bortom London”, den tredje i en serie reportageböcker som Steinvall skrivit om den brittiska huvudstaden.

London är en av världens grönaste metropoler, med över 3 000 parker och ett idylliskt lantliv som väntar runt hörnet strax bortom storstadens puls. Den brittiska huvudstaden har till och med fått status som nationalstadspark, den första av sitt slag i världen.

Anders Steinvall har tidigare bland annat varit chefredaktör för Norran och skrivit boken ”Batterifabriken”, som berättar historien bakom Northvolts etablering i Skellefteå.

 

Fri entré.

Arrangör: Jörns bibliotek i samarbete med JESS.

En del av Berättarfestivalen.

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.