Gå direkt till textinnehållet

Goldbergvariationerna – cirkusmagi för hela familjen

100 föremål i cirkusmagi för hela familjen

Goldbergvariationerna tar dig med på en resa bortom det vanliga, in i en värld av magi, kreativitet och förundran. Den här cirkusföreställningen är inte bara en show – det är en upplevelse som kommer att få dig att tro på det omöjliga.

Upplev en hisnande resa genom fantasifulla uppfinningar och överraskande kedjereaktioner som kommer att ta andan ur dig. Här kombineras dansakrobatik och magiska trick med egentillverkade musikmaskiner i en föreställning som inte bara underhåller utan också inspirerar till att se det extraordinära i det vardagliga.

Goldbergvariationerna passar hela familjen och bjuder in dig att ta del av en visuell och fängslande föreställning. Låt dig förtrollas av en magi- och cirkusföreställning för hela familjen som vibrerar av musik och överraskningar.

Titeln Goldbergvariationerna syftar både på cembaloverket av Johann Sebastian Bach, men också på den amerikanske serietecknaren Rube Goldberg – känd för sina teckningar av komplexa kaotiska maskiner, byggda av helt vanliga föremål.

Ett gästspel från Kompani Giraff.

Föreställningslängd: 45 min

Clemence De Felice och Filip Zahradnicky

Regi: Axel Adlercreutz
Scenografi & kostymdesign: Sus Soddu
Kompositör & Ljuddesign: Jonatan Eklund
Ljusdesign: Sofie Gynning
Maskdesign: Sophie Rockwell
Ljuddesigner: Sofie Gynning
Cirkusdramaturg: Viktoria Dalborg
Scenografisk medarbetare: Isak Elwin
Teknisk producent: Stefan “Drake” Karlström
Turnéledare: Alvin Lilliestierna

Producent

Kompani Giraff i gästspel för Riksteatern

Eng.
100 items of circus magic for the whole family The Goldberg Variations take you on a journey beyond the ordinary, into a world of magic, creativity and wonder. This circus performance is not just a show – it’s an experience that will make you believe in the impossible.

Experience a breathtaking journey through imaginative inventions and surprising chain reactions that will take your breath away. Here, dance acrobatics and magic tricks are combined with self-made music machines in a performance that not only entertains but also inspires to see the extraordinary in the everyday.

Streetart, samtida cirkus

Tisdag 15 okt 18.00-18.45
Medverkande: Clemence De Felice och Filip Zahradnicky
Plats: Burträskarnas Hus

Längd: Ca 45 min

Biljetter släpps på Tickster 11 september.
Kontakt: burtrask@riksteatern.se

Arrangör: Burträsk Riksteater- och Musikförening i samverkan med Skellefteå kommun och Sensus

En del av Berättarfestivalen 2024

  1. Burträskarnas hus

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.