Gå direkt till textinnehållet

Samtal med Ragnhild A. Mørch

Lillemor Skogheden, berättarkonsulent och konstnärlig resurs på Nordiskt Berättarcentrum, i ett konstnärligt samtal med Ragnhild A. Mørch, berättare, regissör och pedagog.

Ragnhild har arbetat med scenkonst sedan 1996 med bland annat regi av stora vandringsföreställningar, berättaruppdrag för BBC, scenproduktion och mycket annat. Numera är hon inriktad på muntligt berättande både som utövande konstnär och pedagog. Ragnhild arbetar vid Berlin University of Arts, där hon leder vidareutbildning inom berättarkonst. Vid sidan av det akademiska arbetet har hon haft berättarföreställningar på teaterscener, i museer, skolor och i många andra sammanhang.

Huvudfokus i repertoarvalet är hennes kritikerrosade kombination av traditionellt och biografiskt material. Ragnhild berättar på engelska, tyska och norska.

Foto: Anna Schäflein

 

Fri entré, men biljett krävs.
Plats måste intas senast 10 min innan föreställning, i annat fall kan platsen tilldelas annan.

Arrangör: Nordiskt Berättarcentrum/Västerbottensteatern.

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.