Gå direkt till textinnehållet

Lära med berättande

Digitala fortbildningsdagar om berättande som pedagogisk metod

Med anledning av den speciella situation vi just nu befinner oss i så kommer Lära med berättande att genomföras digitalt. Utveckling av ett uppdaterat program pågår och vi kommer snart att publicera en ny version. Men i princip ligger det ursprungliga programmet som grund även för den digitala versionen.

Vi följer upp den succé som Lära med berättande har blivit bland de som deltagit de två första åren. Med genomgående höga betyg från våra deltagare har känner vi oss styrkta att sätta samman ytterligare ett paket med fortbildning där berättandet står i pedagogiskt fokus.

Inspirerande föreläsningar, goda exempel, praktiska workshops och idéskapande möten med andra lärare, pedagoger och utbildare. Ni möter nordisk expertis med perspektiv från universitet, klassrumsgolv och berättarvärld – teori och praktik i samspel.

Lära med berättande 2021 vänder sig till dig som arbetar med lärande inom förskola, grundskola, gymnasium, SFI, folkbildning eller i andra lärande miljöer – konferensen är aktuell på en generell nivå.

OBS! På grund av de restriktioner som gäller är antalet deltagarplatser begränsat till 100.

Konferensen arrangeras av Nordiskt Berättarcentrum, en avdelning på Västerbottensteatern.

ENG: Further education for pedagogues – Storytelling as an educational tool

10-11 februari 2021
Sista bokningsdag 1 februari 2021

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.