Gå direkt till textinnehållet

Lära med berättande 2023

LÄRA MED BERÄTTANDE

Fortbildningsdagar för alla pedagoger, 8-9 februari 2023 på Sara kulturhus, Skellefteå

– – – – – – – – – – – – – – –

Vi följer upp den succé som Lära med berättande har blivit bland de som deltagit de tre första åren. Med genomgående höga betyg från våra deltagare känner vi oss styrkta att sätta samman ytterligare ett paket med fortbildning där berättandet står i pedagogiskt fokus. Denna gång finns möjlighet att delta på plats eller vara med online.

Programmet bjuder på inspirerande föreläsningar, goda exempel, praktiska workshops och idéskapande möten med andra lärare, pedagoger och utbildare. Ni möter expertis med perspektiv från universitet, klassrumsgolv och berättarvärld – teori och praktik i samspel.

Lära med berättande 2023 vänder sig till dig som arbetar med lärande inom förskola, grundskola, gymnasium, SFI, folkbildning eller i andra lärande miljöer – konferensen är aktuell på en generell nivå.

Mer information om fortbildningen finns under flikarna Program och Medverkande på anmälningssidan.

Deltagaravgift:
Fysiskt deltagande, 1,5 dagar: 1895 kr exkl moms. Dag 1 ingår fika, lunch, middag+föreställning. Dag 2 avslutas 12.30 och då ingår förmiddagsfika.
Online-deltagande, 1,5 dagar: 995 kr exkl moms. 

Deltagaravgiften faktureras efter fortbildningsdagarna eller enligt önskemål.

Sista bokningsdag 27/1 2023.

Avbokning senast 28/1 2023: Vill du avboka ditt deltagande måste detta göras senast 28/1, vid senare avbokning kommer deltagaravgift att faktureras.

Länk till er som ska delta online skickas 6/2: Anmälda ”digitala deltagare” kommer att få en direktlänk till mötet och annan praktisk information via mail under måndag 6/2.
Dagen inleds med 30 minuter för teknisk uppkoppling och möjlighet för alla att ”landa i” mötet på ett bekvämt sätt.

Lära med berättande arrangeras av Nordiskt Berättarcentrum, en avdelning på Västerbottensteatern.

 

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.