Gå direkt till textinnehållet

Livet blev inte alls som jag hade tänkt mig

En monolog om kärlek och sorg med stråk av svart humor

Att vinka iväg sitt barn som plötsligt är en äventyrlig ung vuxen som ska cykla jorden runt! Att sju månader senare få ett meddelande via Messenger i mobilen. Sonen och hans flickvän har råkat ut för en olycka…..

Möt Maria i denna personliga berättelse om när livet vänder och inget blir detsamma igen. Om vägen tillbaka, om att försöka acceptera att det inte finns några garantier. Och om att man mitt i alltihopa trots allt kan skratta ibland.

Skådespelare och manusförfattare Maria Niemi Börner i samarbete med regissör Marie-Thérèse Sarrazin och kostymör/rekvisitör Catharina Charleville.

Life didn’t turn out the wayI thought it would
Meet Maria in this personal story about when life takes a drastic turn, nothing will ever be the same again. In Swedish.

 

Torsdag 22 september kl. 12:00 & 18:00
Fredag 23 september kl. 12:00

Längd: ca 60 min, mat serveras 30 – 45 min före föreställningen

Pris:
260 kr inkl lunch:
22, 23 september – Soppa (specifik meny kommer senare) med hembakt bröd, smör, stilla vatten, kaffe & kaka.

315 kr inkl middag:
22 september – Middag (specifik meny kommer senare) , smör, stilla vatten, kaffe & kaka.

Biljettsläpp 7 september

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.