Gå direkt till textinnehållet
livet - en skrattspegel

Livet- en skrattspegel- Berättarlunch

Standup-föreställning med Martin Svensson som pratar och sjunger om att bli äldre, att välja yrke – och svårigheterna med modern teknik. Smart och underfundigt!

Martin Svensson från Helsingborg är sjuksköterskan som för 25 år sedan sadlade om och blev komiker.  Martin uppträder över hela landet och är, trots att han inte är ”känd från TV”, en av Sveriges mest bokade komiker.

Han har turnerat med de egna föreställningarna ”Femtio, frånskild och förvånad” och ”Selfie-en skev självbild” och kommer nu med ”Livet-en skrattspegel” där han vänder ut och in på livet som sextioåring. En tid där man både blickar framåt och bakåt. Var det så här det blev? Och vad gör man med tiden som är kvar? 

Martins träffsäkra vardagshumor är i samma anda som Hasse o Tage, och när han tar sig an ämnen som hur det var ”förr”, modern teknik, prostatabesvär och åldrande är det varning för träningsvärk i skrattmusklerna.  

Och det blir säkert också någon sång till ukulelen! 

”Det var den bästa underhållningen vi någonsin haft!”  

”Jag har aldrig skrattat så i hela mitt liv!” 

”Det är så härligt med en varm humor som håller sig över bältet.” 

Inklusive sopplunch. Biljetter släpps 14 september!

ENG: Life – a laughing mirror Stand-up performance about getting older, choosing a profession – and difficulties with modern technology. Smart and subtle! In Swedish.

21 oktober 12.00 på Trappscenen, Sara kulturhus

Längd: ca 60 min, mat serveras 30 – 45 min före föreställningen

Pris:
260 kr inkl sopplunch. Biljetter släpps 14 september!

Arrangör: Nordiskt Berättarcentrum/Västerbottensteatern.

En del av Berättarfestivalen.

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.