Gå direkt till textinnehållet

Melloallsång med Daniel & Ole

Det spelar ingen roll om du är suverän sångare eller uppfattar dig som tondöv – under den här föreställningen är det sångarglädje som är det viktiga. Så kom och sjung med i de mest älskade melodifestivallåtarna genom tiderna! Skådespelarna och musikerna Daniel Sjöberg och Ole Ornered som tidigare besökt Västerbottensteatern med föreställningarna ”Bellman – visor & bekännelser” och ”En stund med Ted” har satt ihop ett allsångsprogram speciellt framtaget för Västerbottensteatern.

Eng: Sing-along with Daniel & Ole to the most beloved melody festival songs of all time! In Swedish.

 

TEATERSOPPAkl 12.00 torsdag & fredag – Inklusive lunchsoppa

TEATERKLUBBkl 18.00 – Mat finns att köpa på plats från 16.00 – meny från Paolo´s

Under våren ger vi TEATERKLUBB PÅ TRAPPSCENEN – kvällsföreställningar som är ca 1h långa och med möjlighet att beställa mat, dryck och fika från Restaurang Paolo´s som flyttar sin servering in på scenen.

En perfekt avslutning på arbetsdagen där du slipper laga middagen och samtidigt får inta en dos välgörande kultur. Och vill du bara njuta av teater med en kaffekopp eller utan att köpa något ätbart eller drickbart så går det såklart utmärkt!

2 h innan föreställningen öppnas dörrarna till Trappscenen. Välkommen då för att beställa det ni vill äta och dricka. Kvällens föreställning börjar 18.00 eller 19.00. PAOLO’S MENY: https://www.paolositalian.se/menyer/skellefteaa/

15 februari kl 12.00 & 18.00 samt 16 februari kl 12.00.

Plats: Trappscenen, Sara kulturhus (under Kulturtrappan)

Längd: ca 60 min, mat serveras 30 – 45 min före föreställningen.

Pris TEATERSOPPA: 275 kr inkl soppa från Restaurang Mandel

Pris TEATERKLUBB: 200 kr. Mat finns att köpa på plats – meny från Paolo´s

 

Biljetter släpps 24 januari 2024

    Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.